Oudjaarsdag…..

Vandaag kijken we terug op een roerig jaar….. Wij tenminste…. Vooral het laatste half jaar was heftig.  Een aantal dierbare personen kreeg te maken met een ernstige ziekte, waarvan inmiddels 1 persoon overleden is en de anderen doormiddel van kuren en therapieën proberen te herstellen. Ook kregen we (eindelijk) groen licht betreffende onze bedrijfsverplaatsing. De gemeente vindt al jaren dat we iets te centraal liggen met ons bedrijf, zodat de hinderwetvergunning geen bedrijfsgroei toestaat. Ook kan de gemeente zelf geen nieuwe woningen bouwen waar ze dat zelf graag willen… Dus…. na 16 jaar touwtrekken, het begon al in 1994 toen een gedeelte van ons bedrijf, de oude boerderij, afbrandde, kunnen we volgend jaar in de polder starten met bouwen! Zowel gemeente, provincie en waterschap gaan accoord!

Huidige situatie:DSCN8186

Dit is zo''n beetje ons nieuws en ons voornemen voor 2011.

Door het aanstaande bouwproject zullen we misschien iets minder tijd hebben om aan de weblog te werken, en ook de computerverbinding zal er waarschijnlijk zou nu en dan uit liggen zodat er tijdelijk geen blogs van ons zijn. Ik hoop dat jullie dat niet erg vinden/danwel hier begrip voor hebben. Ook reageren op andere blogs zal door tijdgebrek misschien iets minder zijn….  We hopen na 1 maart te kunnen beginnen met de bouw, maar dat zal van het weer en de aannemers afhangen. Ik hoop t.z.t. hier meer over te kunnen vertellen.

Verdere goede voornemens voor 2011 heb ikzelf niet…. Ik mezelf ooit eens voorgenomen géén goede voornemens meer te maken, en dat is me sindsdien prima gelukt.

Verder wens ik iedereen al wat wenselijk is voor het nieuwe jaar; Liefde, gezondheid en geluk! En dat er nog mar veel "geblogd" moge worden in 2011!

Een heel gelukkig 2011 toegewenst aan iedereen!!!                        afbeelding 40451 in Nieuwjaar 186x78, 9591 bytes  en

 

                                                    afbeelding 40434 in Nieuwjaar 139x140, 49799 bytes

 

P.S.

Voor ons overigens geen vuurwerk vannacht….. Dat kan niet met de dieren en bovendien, zo mooi als dat proffessionals dat kunnen…… Nee, wij kijken liever zo:

 

                                                                  afbeelding 40408 in Nieuwjaar 80x100, 12009 bytes

0 reacties op “Oudjaarsdag…..

  1. Sucses met de bouw, dat is een hele onderneming in het nieuwe jaar. Wij zitten hier midden tussen het vuurwerk, en al zitten we in de stad ik heb ook steeds medelijden met de honden en poezen die panisch worden van de knallen en met de vogeltjes. Gelukkig is het maar een keer per jaar hoe mooi het ook is.Fijne jaarwisseling voor jullie allen en alle goeds in 2011.
    Groetjes.

  2. Goed nieuws wat het bedrijf betreft. Leuk om zo eens jullie stekkie te zien. Jammer als jullie wat minder online zijn. Maar dat kan natuurlijk ook niet anders. Ik wens jullie een mooi, gelukkig, maar vooral gezond nieuwjaar toe. En hoop dat het ook op zakelijk gebied een mooi jaar voor jullie gaat worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s