Maandag, 17 januari 2011

Deze week is het thema sprokkel maand. Op verscheidene bloggen van anderen hebben we wat rondgezocht en matriaal bij elkaar gesprokkeld om deze week door te komen.

Jeroen mag het spits albijten. Voor de Mop op Maandag zijn we op zijn oude weblogs in de archieven gedoken. We hebben op Fijne Gozer en El Chaval bueno het nuvolgende bij elkaar gesprokkeld!

De weblogs Fijne Gozer en El Chaval bueno zijn overigens opgegaan in de nieuwe weblog: Geronimo

Week. Maandag mop 
 

 "Schatje" fluistert Fred de eerste huwelijksnacht zijn vrouw in het oor, "ben ik echt de eerste man met wie je slaapt?" "Als je echt gaat slapen, dan wel, liefste.

(Geplaatst op 14-1-07 op Fijne Gozer)

 

<^><^><^>

Rond sluitingstijd staat een agent bij een café te wachten , om te zien of hij nog wat mensen kan betrappen die met een slok of twee teveel op achter het stuur willen kruipen. Op een gegeven moment strompelt er een vent zo blauw als een balletje en stom lazarus de kroeg uit, struikelt over de drempel, schopt de kat, hangt enige tijd aan een paal, zwalkt dan rond over de parkeerplaats, probeert zijn sleutel op 5 verschillende auto's uit in alle gaatjes vooraleer hij zijn eigen auto gevonden heeft en is nog zeker 10 minuten bezig om zijn sleutel in het deurslot te krijgen .

Alle overige bezopen bezoekers zijn intussen al lang en breed zwalkend vertrokken, maar de agent heeft enkel oog voor deze ene dronkelap. Eindelijk lukt het hem om in de auto te komen .

Als hij uiteindelijk al startend, hortend en stotend met de auto wil wegrijden, laat de agent de bestuurder stoppen om een blaastest te ondergaan.

Zelfs na meerdere pogingen en andere batterijen geeft het apparaat nog steeds 0,0 promille aan. De agent vraagt stom verbaasd aan de man hoe dat in 's- hemelsnaam mogelijk is, waarop de man antwoordt:'Vanavond was ik Bram'

Agent: 'Bram??????'

Man: 'Bewust Rijdende Afleidings Manoeuvre '

(Geplaatst op 27-2-07 op Fijne Gozer)

<^><^><^>

Mopjes_54

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Geplaatst op 21-5-08 op Fijne Gozer)

<^><^><^>

Humor

Potloodventer Uitgestorven Verdwaald Vergeetachtig Tongval Beterschap1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Geplaatst op 9-7-07 op el chaval bueno)

<^><^><^><^><^><^><^><^><^><^><^><^><^><^><^><^><^>

Kende u ze nog of waren ze weer als nieuw? Het is een vrij lange blog geworden,maar Jeroen heeft dan ookal een enorme staat van dienst op weblog-gebied. Morgen weer een nieuwe sprokkel van een andere blog.

0 reacties op “Maandag, 17 januari 2011

 1. Met mijn ‘langetermijngeheugen’ schijnt niks mis te zijn waar het de geschtreven moppen betreft, maar de cartoons schijnen bij mij niet zo vast te zitten, maar ik heb evenzogoed toch weer hartelijk ermee kunnen lachen.
  Gr. J@n.

 2. Whaha, ik was ze zelf alweer bijna vergeten. Lang geleden dat ik mopjes plaatste. Ben er eigenlijk mee gestopt om J@n niet de wind uit de zeilen te nemen en omdat het zoeken naar nieuwe toch steeds weer een hele klus was. Wat dat betreft petje af voor J@n die ze toch nog steeds weet te vinden.

 3. eej leuk!mooi bij elkaar gesprokkelt zo;)
  en leuk om weer te zien en te lezen,want met mijn geheugen is en blijft het altijd weer als nieuw hihi;)
  En ook bij mij mag je sprokkelen hoor;)
  fijne nieuwe week met liefs van mij..;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s