Dieet

Diëten en Afvallen

Diëten op een gezonde manier. Veel mensen willen afvallen en volgen uiteenlopende diëten. Het juiste dieet vinden is niet altijd even gemakkelijk. Het is belangrijk dat u het dieet vindt welke aan uw verwachting voldoet. Wanneer u een dieet gaat volgen is het belangrijk dat u aan het schema houdt die het dieet u voorschrijft. Dieten vraagt om discipline en vastberadenheid. Bij het kiezen van het juiste dieet moet u rekening houden met uw levensstijl en verwachtingspatroon. Tenslotte leeft iedereen niet op dezelfde wijze. Groot deel van de mensen eet op verschillende tijden van de dag. Houdt ook hiermee rekening wanneer u een dieet gaat volgen.

Er zijn  honderden populaire diëten: waaronder de diëten van Sonja Bakker, Herbalife, Bloedgroepdieet, South Beach, Suiker-en glutenvrijdieet, dr. Frank, Montigniac, het Mediterrane dieet en Dr. Phil. Sommige diëten werken prima, andere zijn weinig effectief of ronduit slecht voor uw gezondheid!

Let op

1. Uitvoerbaarheid: Sommige diëten zijn niet praktisch inpasbaar in je leven.

2. Gezond: Diverse diëten houden niet altijd rekening met de normen van gezonde voeding.

3. Volhouden:Strenge diëten kunnen effectief, maar erg lastig vol te houden zijn.

 

De Meeste Mensen Eten Verkeerd…

De meeste mensen eten totaal verkeerd. Vaak veel te weinig en de verkeerde dingen op het verkeerde moment, zoals Activia, Optimel en Cruesli. .Het gekke is dat veel mensen denken dat deze fabrieksproducten, vaak met het label “light” erop juist gezond zijn en dat je ervan afvalt… dat is een groot misverstand!

Geen wonder dat je niet afvalt of na een dieet weer net zo hard aankomt. Daarbij komt dat veel mensen te weinig of verkeerd bewegen. En dat diëten helemaal niet nodig. Met gezond eten en veel bewegen (o.a. minder achter de computer zitten), bereik je veel meer dan met dure afslankshake’s en aangepaste kookboeken!

 
Nou ja……het was maar een tip, je hoeft het niet op te volgen……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s