bier

 Laten wij er deze week een feest van maken; een Oktoberfeest met veel bier, héééééééééél vééééééééé’l BIER!!!!!!!!        

                               Girls, Beer, Oktoberfest! mug                            

Zit een man aan de bar met een pilsje, komt opeens een grote gespierde gast binnen en drinkt ‘t pilsje van de de man op. Begint de man te huilen… Zegt die brede gast kom op, ‘t is maar n pilsje… Zegt de man, ik kwam vanochtend op m’n werk, werd ik ontslagen.. Ik naar huis, mn vrouw weg, meubels alles weg… Ik naar de bank, al m’n geld weg… Ik dacht, ik pleeg zelfmoord… Ik naar de treinovergang, wachten, heeft de trein vertraging…. Ik naar huis, dacht hang mezelf op, knapt het touw… Dan maar naar de kroeg, bestel ik me een pilsje, gooi ‘t vol met vergif en drink jij ‘t op…!!!                         

Er komen 3 mensen de kroeg binnen een Dommels-vertegenwoordiger en een Bavaria-verkoper en een Heineken-brouwer. Dus zegt de Dommels-vertegenwoordiger tegen de barkieper: “Doet u mij maar een lekker Dommels biertje!” En zegt de Bavaria-verkoper tegen de barkieper: Weet je wat, doet u mij maar een Bavaria!: Waarop  de  man van de Heinekenfabriek tegen de barkieper zegt:  “Geef mij maar water,want zij hun nemen toch ook geen echte bier.”                                          

Op een zonnige woensdagmorgen rijdt Kees en Jan op de ringweg aan. Jan kwam van rechts en is heel erg geschrokken. Er zit dan ook een fikse deuk in Jan zijn auto. “Nou, om even van de schrik te bekomen, zegt Kees, trakteer ik je op een biertje in dat café verderop.” Jan stemt in en even later zitten de 2 mannen in het café. Na een half uur heeft Jan al 3 biertjes op, maar Kees nog geen een! “Moet jij geen biertje Kees?” Vraagt Jan. “Nee hoor”, zegt Kees, “ik ga nu de politie bellen!”  

                              
 
 
                       

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s