snoep

Het is vakantie-tijd, dus als zoethoudertje voor deze week:

Snoep

Oude Octavia die had een snoepwinkel. En sommige van die snoepen stonden heel hoog op de planken. Daar had ze dan een ladder voor nodig. Op een dag komen er 3 jongens binnen in haar winkel. Zegt de eerste jongen:”Voor mij €2 aan dropjes.” De dropjes staan helemaal vanboven op de planken, dus Octavia gaat naar het magazijn, pakt een ladder, zet hem tegen de muur, klimt naar boven, pakt voor €2 aan dropjes, gaat naar beneden, zet de ladder weer weg en laat de jongen betalen. De tweede jongen zegt: “Voor mij ook €2 aan dropjes.” Octavia begint nu toch wel wat te mopperen. Ze gaat naar het magazijn, pakt de ladder, zet hem tegen de muur, klimt naar boven, pakt de pot deze keer mee naar beneden, neemt voor €2 aan dropjes en laat de jongen betalen. Vraagt ze aan de derde jongen: “En, moet je ook voor €2 aan dropjes?” “Nee!” Zegt deze. Dus ze pakt de pot, klimt naar boven zet de pot daar weer neer, klimt naar beneden en zet de ladder weer weg. Wat moet je dan?” “Voor €1 aan dropjes……..”

Er lopen twee domme blondjes over straat. Zegt het ene blondje tegen het andere: “Als je kan raden hoeveel snoepjes ik in mijn zak heb, dan krijg je ze alle 5”


Jantje:”Ik heb ontdekt dat de tandarts en zijn neef samen werken” Moeder: “Hoezo? Is z’n neef ook tandarts?”
Jantje: “Nee hoor, die heeft een snoepwinkel.”

Een man zit in een kuil waar 4 flessen bier in liggen; de kuil is in een weiland; in dat weiland staat een ezel. Er is een rivier en aan de overkant is een snoepautomaat. 
vraag:
Hoe krijgt hij het snoep?
antwoord: 
De man drinkt het bier en wordt ladderzat. hij pakt de ladder en klimt uit de kuil. Hij schopt de ezel en die gaat balken. hij legt de balken over de rivier. en dan valt het kwartje. de man pakt het kwartje en stopt het in de snoepautomaat.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s