gay

Ik hoorde het op de radio: komende weken kleurt onze hoofdstad weer helemaal roze…. Ik dacht: ach…Waarom niet participeren in de menigte? Ik bedoel maar; in Tilburg is het vandaag ook ‘roze-maandag’…. Deze week leven we dus even mee op de roze wolk van de

 
Een handelsvertegenwoordiger, doodmoe, komt aan in Amsterdam, waar door de Europride alle hotelkamers bezet zijn… Maar er is nog één hotelletje met plaats, alhoewel…. daar aangekomen blijkt dat alle kamers bezet zijn. Hij smeekt de baas: Leg me te slapen, eender waar, maar ik moet absoluut kunnen uitrusten. Wel, zegt de hotelier, ik heb hier een twee-persoonskamer waar er maar één bed beslapen is. Als je met die man op een akkoord komt om de kamer en de prijs ervan te delen is dat voor mij goed. Maar, ik verwittig je.’Hij snurkt geweldig’.’Het is zelfs zo erg dat alle klanten ’s morgens hun beklag erover maken’. Maakt niks uit, antwoordt de vertegenwoordiger. ‘Ik ben veel te moe’. De twee mannen nemen het avondmaal aan dezelfde tafel en komen tot een akkoord. De handelsvertegenwoordiger is de eerste die de trap afkomt om naar het ontbijtzaaltje te gaan. Vrolijk fluitend en welgemutst de hotelbaas groetend. ‘Nou nou,’ zegt deze. ‘Zo welgezind?’ ‘Heb je goed geslapen?’ ‘ Heeft hij niet gesnurkt? ‘Bijlange niet, zegt de vertegenwoordiger. Geen enkel moment. Hoe is dat in Godsnaam mogelijk, zegt de hotelbaas. Heel eenvoudig, zegt de vertegenwoordiger. Ik kwam een beetje later dan hem de kamer binnen. Hij lag al op zijn bed. Ik heb hem een kus gegeven op zijn achterwerk en gezegd:’Goedenacht, schoonheid’. En die kerel heeft de hele nacht recht gezeten in zijn bed om me in de gaten te houden.
 
Er zitten 3 mannen op te scheppen over hun zoons, een notaris, een boekhouder en een rechter. De notaris zegt: “Mijn zoon werkt bij een groot warenhuis, hij is zo rijk, hij heeft laatst een vriend van hem een auto kado gegeven!” Zegt de boekhouder: “Mijn zoon werkt op een universiteit, hij is zo rijk, hij heeft laatst een vriend van hem een schip kado gegeven!” Zegt de rechter: “Mijn zoon werkt bij een groot computerbedrijf, hij is zo rijk, hij heeft laatst een vriend van hem zomaar een huis kado gegeven!” Komt er een man bij. De anderen zeggen: “Zo Piet, wat is er nou van jouw zoon geworden?” Piet zegt: “Ja, ik schaam me een beetje, want mijn zoon is eh… homo! Maar hij heeft wel laatst van zijn vrienden een auto, een schip en een huis gekregen!”
 
Er lopen 3 mannen op straat. Zegt de een ik ben hetero en ik doe het met vrouwen. Zegt de 2e man ik ben homo en ik doe het met mannen. Zegt de laatste ik ben hubo en ik doe het zelf!
 


Eén reactie op “gay

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s