kaas

 

Vandaag vindt de technische keuring van de honderderden ingezonden kazen voor de Cum Laude Awards plaats. Op onderstaand keuringsformulier kunt u zien waar men de kazen op keurt. Uiterlijk, consistentie  (smedigheid, vochtigheid, dichtheid), doorsnede, geur en smaak

 
Afhankelijk van het  aantal punten krijgt de kaas een gouden, zilveren of bronzen nominatie.
 
Binnen de gouden nominaties gaan de drie besten strijden om de titel van de ‘Cum Laude Awards 2017’.
 
 
 
 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s