De Olympische condooms

 

Vandaag draaien we  van Olympische sporten al een klein beetje naar morgen. En morgen is het Valentijnsdag! Vieren ze dat ook in het Olympisch dorp?  Blijkbaar wel gezien de berichten die op internet lazen:

De  gratis Olympische condooms 

De voorraad van honderdduizend (!) condooms die de organisatoren van de Olympische Spelen hadden ingeslagen volstaat blijkbaar niet. Een extra lot van 20.000 stuks in besteld om aan de grote vraag van de potente olympische sporters te voldoen.
De gratis condooms die sinds de Spelen van 1992 in Barcelona aan de atleten uitgedeeld worden, zijn ook in Sotchi mateloos populair. Omdat de voorraad van 100.000 stuks nu al bijna uitgeput is, bestelde de organisatie intussen zo’n 20.000 extra rubbertjes voor de slotdagen. Vooral de atleten die hun sport al achter de rug hebben “ontdekken graag nieuwe dingen’.

Oost-Europese babes

Zo heeft een Amerikaans ijshockeyspeler ontdekt dat onder de Oost-Europese olympiërs nogal wat knappe dames zitten: Voor de camera vertelde hij: “Vooral bij de Russen, de Tsjechen en de Slovaken zitten er enkele schitterende exemplaren.”

Naschrift mijnerzijds:

Ik krijg nu een hele andere visie bij de kreet Hup Holland Hup….


En morgen is het Valentijnsdag…..Niet alleen op deze blog, maar ook in het Olympisch dorp!

Olympische spelen

 
Vandaag een ontspannend tekenfilmpje over de Olympische sporten van mr.Otto.
 

Als afwisseling van de reguliere sporten als schaatsen, skiën, ijshockey, kunstrijden, rodelen, enz enz.

En morgen…… Morgen héél ander nieuws vanuit het Olympische dorp!